ORGANIZACJA PRZYJĘĆ OKOLICZNOŚCIOWYCH
Nasz ośrodek oferuje możliwość zorganizowania przyjęć weselnych, komunijnych, urodzinowych, chrzcin, styp, wigilii firmowych oraz innych uroczystości okolicznościowych. Posiadamy 3 sale, w których można zorganizować każdy rodzaj przyjęcia:
- Nowoczesna sala konferencyjno-bankietowa mieszcząca 150 osób podczas przyjęcia zasiadanego, do 120 osób z salą taneczną
- Restauracja mieszcząca 70 osób podczas przyjęcia zasiadanego. Z miejscem do tańczenia 50 osób.
- Klimatyczna Sala biesiadno kominkowa mieszcząca się w osobnym budynku „Stodółka” mieszcząca 50 osób podczas przyjęcia zasiadanego z salą taneczną.
Ceny ustalane indywidualnie od 60 zł/osobę.
Przykładowe MENU I:
ZUPA
Rosół z makaronem,
DANIA GŁÓWNE (3 porcje mięsa na os.):
De volie;
Zrazy z szynki;
Udka faszerowane
DODATKI:
Ziemniaki z koperkiem, frytki
bukiet dwóch surówek;
Warzywa blanszowane
DESER
Patery ciast (2 kawałki ciasta na osobę)
NAPOJE CIEPŁE:
Kawa, herbata bez ograniczeń
KOLACJA na zimno:
Śledź w pomidorowej salsie;
Półmisek wiejskich kiełbas;
Karkówka w ziołach;
Sałatka grecka;
Sałatka z kalafiora w towarzystwie winogron i pleśniowego sera;
chleb, masło
KOLACJA na ciepło
Żurek staropolski;
NAPOJE ZIMNE (podawane w dzbankach):
500ml/os woda niegazowana z cytryną, 500ml/os sok owocowy
Cena za podane menu 99 zł/ od osoby
Istnieje możliwość zamówienia dodatkowo tortu,ciast oraz napojów.
Czas imprezy do 5h.
Przykładowe MENU II
ZUPA
Rosół z makaronem
DANIA GŁÓWNE(3 porcje mięsa na os.):
De vollaile z płynącym masłem i natką pietruszki;
Zrazy z szynki;
Udka faszerowane;
Sola podana na sosie porowo-śmietanowym;
DODATKI
Ziemniaki, frytki
Bukiet trzech surówek;
Warzywa blanszowane
DESER
Paterki ciast -3 rodzaje ciasta po 70%
NAPOJE CIEPŁE
Kawa, herbata bez ograniczeń
KOLACJA ZIMNA
Deska mięs i rolad pieczystych: karkówka w ziołach, schab nadziewany śliwką wędzoną, słoneczna rolada z indyka;
Śledź pod tatarską pierzynką;
Rolada serowa z farszem węgierskim;
Tymbaliki z kurczaka;
Winny tulip kurczaka z zagrody gospodarza;
Sałatka z kalafiora w towarzystwie winogron i pleśniowego sera;
Sałatka z selera naciowego,
Pieczywo, masło, dipy
KOLACJA NA CIEPŁO
Barszcz z pasztecikiem
Pikantne pałki z kurczaka podane z frytkami
NAPOJE ZIMNE (podawane w dzbankach):
500ml/os woda niegazowana z cytryną, 500ml/os sok owocowy
Cena za podane menu 135 zł/ od osoby.
Czas imprezy do 7h.
Szefowa Kuchni przygotuje dla Państwa różnorodne propozycje wykwitnego menu, które zaspokoi najbardziej wyrafinowane gusta kulinarne.
Jesteśmy równiez otwarci na wszelkie propozycje pod względem kompozycji indywidualnego menu.
Serdecznie zapraszamy.